Hyppää pääsisältöön

Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja ja omistaja Jarmo Heikkinen on ostanut LTU:n koko maalausliiketoiminnan

 

LTU:n vuosittainen liikevaihto on noin 30 Me ja yhtiö on Suomen suurin alallaan. Joensuulainen Heikkinen Yhtiöt on puolestaan Pohjoismaiden johtava lattiapäällyste- ja rakenneurakoitsija. Liikevaihtoa yli 300 henkilöä työllistävällä yrityksellä oli viime vuonna 65 Me.

Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja ja pitkän linjan urakointiyrittäjä Jarmo Heikkinen on kaupan jälkeen LTU Group Oy:n enemmistöomistaja. Myyjät Heidi ja Malik Bentaieb takaisinsijoittavat yrityskauppaan ja jäävät myös omistajiksi ja hallitusvaikuttajiksi yhtiöön.

LTU:n liiketoimintayhtiöiden toimitusjohtajaksi on nimitetty 22.9.2021 alkaen LTU Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Tom Helenius. Hän vastaa LTU:n liiketoiminnan johtamisesta kaikissa yhtiöissä. LTU Groupin muodostavat neljä erillistä osakeyhtiötä: LTU Asunnot Oy, LTU Toimitilat Oy, LTU-Saneeraus Oy sekä LTU Varsinais-Suomi Oy. Jarmo Heikkinen korostaa: ”Yritykset eivät tule toimimaan Heikkinen Yhtiöiden alla, vaan LTU Groupista muodostuu Heikkinen Yhtiöt Oy:lle sisaryhtiö. Tällä järjestelyllä korostetaan sitä, että yritykset toimivat tasa-arvoisina henkilökonsernin sisällä, saman omistajan alla.” Jarmo Heikkinen toimii hallituksessa. 

Lisätietoja antaa

 

Jarmo Heikkinen (0400 504000, jarmo.heikkinen@heikkinen.fi)
Malik Bentaieb (044 751 6020, malik.bentaieb@ltu.fi)

Kategoriat

Uutiset Tapahtumat Rekry

Viimeiset

09.12.2021
LTU toimitusjohtajanimitys

LTU Asuntojen operatiivinen johtaja Jarno Gröhn on nimitetty konsernin tytäryhtiöitten LTU...

22.09.2021
LTU:n liiketoiminta myyty

Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja ja omistaja Jarmo Heikkinen on...

17.09.2021
REDIn Loisto luovutettu!

Redin Loiston pitkä urakka on nyt saatu luovutettua. Hieno on näky sekä sisällä että ulkona.