Hyppää pääsisältöön

Sinustako tarjouslaskija TEE TESTI

 

Etsimme kasvavaan organisaatioomme motivoitunutta

TARJOUSLASKIJAA / LASKENTAINSINÖÖRIÄ

urakkalaskentayksikköömme. Vastuualueinaan määrä- ja tarjouslaskenta, kommunikointi työnjohtajan ja rakennusliikkeen välillä sekä omien asiakkuuksien hallinta.

Odotamme sinulta halua kehittyä alan huippuammattilaiseksi ja tuoda työyhteisöömme oman positiivisen panoksesi.

Toivomme sinun olevan tarkka työssäsi sekä ymmärtävän asiakaspalvelun merkityksen. Olet luonteeltasi periksiantamaton etkä luovuta helposti. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta tiimissä työskentely onnistuu sinulta tarvittaessa.

Työkokemuksesi ja koulutustaustasi eivät ole kiveen hakattuja, vaan asenteesi ja halusi kehittyä ratkaisevat. Olet sitten kokenut konkari tai vasta alalle tullut niin koulutamme sinut tuleviin työtehtäviisi.

Sinulla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä hallitset tietokoneohjelmistojen käytön. Eduksi katsotaan kokemus CAD - ja MS Office - ohjelmistojen käytöstä.

Tarjoamme sinulle avoimen työilmapiirin hyvien työkavereiden kera, itsenäisen työnkuvan ja tarvittaessa esimiehen tuen. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi nykyaikaiset rakennusalan ohjelmistot sekä erinomaiset puitteet työn tekemiseen. Arvostamme työpanostasi ja toimit tärkeänä linkkinä rakennusliikkeiden ja LTU:n organisaation välillä.

Toimimme Uudenmaan alueella Suomen suurimpien rakennusliikkeiden kumppanina ja työllistämme yli 300 maalaria ja tasoitemiestä sekä 24 toimihenkilöä. Tasokkaat toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaan Vehkalassa. Laskentayksikön esimiehenä toimii laskentapäällikkö Antti Lantta, joka antaa tehtävästä tarvittaessa lisätietoja.

Hae TÄSTÄ

Kategoriat

Uutiset Tapahtumat Rekry

Viimeiset

09.12.2021
LTU toimitusjohtajanimitys

LTU Asuntojen operatiivinen johtaja Jarno Gröhn on nimitetty konsernin tytäryhtiöitten LTU...

22.09.2021
LTU:n liiketoiminta myyty

Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja ja omistaja Jarmo Heikkinen on...

17.09.2021
REDIn Loisto luovutettu!

Redin Loiston pitkä urakka on nyt saatu luovutettua. Hieno on näky sekä sisällä että ulkona.