Hyppää pääsisältöön

Ilmoita huolenaiheesta

Heikkinen Yhtiöiden ja LTU Groupin yhteinen whistleblowing-ilmoituskanava on nimeltään First Whistle.

Kanavan avulla työntekijämme, asiakkaamme, toimittajamme ja muut yhteistyökumppanimme voivat raportoida mahdollisista rikkomuksista koskien julkisia hankintoja, rahanpesua, tuoteturvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta, liikenneturvallisuutta tai ympäristönsuojeluun liittyviä asioita.
First Whistle -kanavan kieliksi voit valita suomen tai englannin.

Ilmoituskanava ei ole tarkoitettu valitusten, reklamaatioiden tai henkilöstön välisten erimielisyyksien hoitamiseksi. Ne käsitellään varsinaisten vastuuhenkilöiden kanssa. 
Kanava on aina avoinna ja voit jättää ilmoituksen milloin vain. Suosittelemme, että ilmoitukset tehdään avoimesti, sisältäen ilmoituksen tekijän nimen ja yhteystiedot. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja ilmoituksen käsittelijöitä sitoo vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Voit kuitenkin jättää myös nimettömän ilmoituksen. Ilmoitusta tehdessäsi, ota talteen järjestelmän antama koodi, näin voit seurata ilmoitettavan asian käsittelyä.

Ilmoituskanavalla ei ole yhteyttä Heikkinen Yhtiöiden tai LTU Groupin muihin tietojärjestelmiin eikä ilmoituksen jättäneen henkilön tietokoneen IP-osoitetta tallenneta.

Huolenaiheestasi voit tehdä ilmoituksen täällä: https://www.firstwhistle.fi/heikkinengroup

Lue palvelun tietosuojaseloste